fbpx

De #1 software voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers

Ervaar het zelf, probeer het nu de eerste 30 dagen GRATIS!

Speciaal voor de schoonmaak en glasbewassing

Het verhaal achter de GlazenwasserApp

Ons systeem is een administratie en planning software speciaal gemaakt  voor de schoonmaakbranche. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met een schoonmaakbedrijf die op zoek waren naar een eenvoudig, overzichtelijk en digitaal administratie systeem speciaal voor een glazenwasserij of schoonmaakbedrijf. In de GlazenwasserApp beheer je eenvoudig al je klanten doormiddel van het CRM, plan je ze gemakkelijk in met de planningmodule en kun je jouw medewerkers aansturen. Vervolgens worden alle facturen netjes verstuurd en worden betalingen verwerkt met de iDeal koppeling.

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR SCHOONMAAKBEDRIJVEN

Waarom je moet kiezen voor GlazenwasserApp

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

Overzicht

CRM SYSTEEM

Je hele schoonmaakbedrijf beheren in één systeem. Jouw klantenbestand (CRM), planning, agenda en facturatie, allemaal onder één dak.

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

Tijdswinst

PLANNING

Bespaar enorm veel tijd door jouw planning te automatiseren en door het systeem de facturen te laten maken en versturen.

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

Communicatie

MAILINGSYSTEEM

Vergeet nooit meer afspraken met jouw klanten, maar stuur jouw klanten van tevoren netjes een aankondiging zodat zij weten wanneer jij komt.

JE SCHOONMAAKBEDRIJF IN JE BROEKZAK!

De GlazenwasserApp heeft het allemaal!

Met dit softwaresysteem heb je volledig overzicht en beheer over je hele bedrijfsactiviteiten. Via het intuïtieve ‘dashboard’ kun je in één oogopslag je omzet en winst bekijken. Daarnaast biedt het systeem een eenvoudige en gestructureerde manier om al je klantgegevens te beheren en aan te passen, waardoor je aanzienlijk veel tijd bespaart dankzij de geautomatiseerde planning en facturatie.

KLANTEN

CRM Systeem

Beheer al je klanten in één overzichtelijk systeem. Hier kun je alle facturen, notities en taken per klant eenvoudig beheren.

BETALINGEN

Facturatie Systeem

Stuur facturen automatisch en laat klanten eenvoudig betalen via een iDEAL-betaallink. De betaling wordt vervolgens automatisch verwerkt.

PLANNING

Planning Systeem

Laad al je werkzaamheden eenvoudig in en plan ze moeiteloos in. Maak gebruik van onze tekentoolfunctie om je optimale route uit te tekenen op de landkaart.

KLANTEN

Mailing Systeem

Stuur je klanten vooraf een beleefde aankondiging, zodat ze op de hoogte zijn van je komst.

De GlazenwasserApp is gekoppeld aan:

iDeal
Mollie
exactonline
Snelstart
accounting-acumulus
Google Maps

DASHBOARD

Krijg inzicht in jouw bedrijf!

Met het dashboard systeem kun je jouw hele bedrijf overzien en beheren. Je hebt in één oogopslag toegang tot je omzet en winst. Bekijk eenvoudig wat jij en je medewerkers hebben omgezet, of werp een blik op de prognose voor de volgende maand.

Over ons - GlazenwasserApp - planning, administratie, CRM software voor glazenwassers

ONS TEAM

 

Dit zijn de gezichten achter de GlazenwasserApp

Dit systeem is ontwikkeld in samenwerking met een schoonmaakbedrijf dat op zoek was naar een eenvoudig, overzichtelijk en digitaal administratiesysteem, specifiek gericht op glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Het doel was om het klantenbestand, de planning, agenda en facturatie onder één dak te brengen.