fbpx

Planning, facturatie & administratie nu ook op je mobiele telefoon

Planningssoftware voor Glazenwassers

Probeer meteen 30 dagen gratis!

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

JE BEDRIJF IN JE BROEKZAK!

De GlazenwasserApp heeft het allemaal!

Met het systeem kan jij jouw hele bedrijf overzien en beheren. Je kunt in één oogopslag jouw omzet en winst bekijken doormiddel van het ‘dashboard’. Je kunt makkelijk en overzichtelijk al jouw klantgegevens beheren en aanpassen en je bespaart zeeën van tijd door de semi-automatische planning en facturatie.

KLANTEN

CRM Systeem

Klanten beheren in één overzichtelijk systeem. Beheer alle facturen, notities en taken per klant.

BETALINGEN

Facturatie Systeem

Automatisch facturen versturen. De klant betaald gemakkelijk middels een iDeal betaallink en de betaling wordt automatisch verwerkt.

PLANNING

Planning Systeem

Al jouw werkzaamheden eenvoudig inladen en inplannen. Gebruik onze tekentool functie om jouw optimale route uit te tekenen op de landkaart.

KLANTEN

Mailing Systeem

Stuur jouw klanten van tevoren netjes een aankondiging zodat zij weten wanneer jij komt. 

DE PERFECTE OPLOSSING

Waarom de GlazenwasserApp?

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

Overzicht

CRM SYSTEEM

Je hele bedrijf beheren in één systeem. Jouw klantenbestand (CRM), planning, agenda en facturatie, allemaal onder één dak.

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

Tijdswinst

PLANNING

Bespaar enorm veel tijd door jouw planning te automatiseren en door het systeem de facturen te laten maken en versturen.

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

Communicatie

MAILINGSYSTEEM

Vergeet nooit meer afspraken met jouw klanten, maar stuur jouw klanten van te voren netjes een aankondiging zodat zij weten wanneer jij komt.

Door glazenwassers voor glazenwassers!

Het verhaal achter de GlazenwasserApp

Speciaal voor Glazenwassers en schoonmaakbedrijven. GlazenwasserApp is planningssoftware voor glazenwassers. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met een glazenwasser die op zoek was naar een eenvoudig, overzichtelijk en digitaal administratie systeem speciaal voor een glazenwasserij of schoonmaakbedrijf. 

DASHBOARD

Krijg inzicht in jouw bedrijf!

Met het dashboard systeem kan jij jouw hele bedrijf overzien en beheren. Je kunt in één oogopslag jouw omzet en winst bekijken door middel van het ‘dashboard’. Bekijk wat jij en je medewerkers hebben omgezet of bekijk de prognose van de volgende maand in één oogopslag.

OPTIMAAL PLANNEN

Teken jouw optimale wasroute!

Met de app teken je jouw optimale route makkelijk uit op de landkaart. Je krijgt de adressen van de ronde te zien op de landkaart en jij tekent de route door ze op volgorde aan te klikken.

De GlazenwasserApp is gekoppeld aan:

REVIEWS

Wat onze gebruikers zeggen over de GlazenwasserApp

Glas - Gevel & Dakreiniging
Glas - Gevel & Dakreiniging
Google Review
Lees verder
Zeer tevreden met de nieuwe app, en zeer snelle respons 👍💯
J Dekker
J Dekker
Google Review
Lees verder
Een geweldig systeem op telefoon en laptop. Een applicatie waar elke glazenwasser goed mee kan werken en veel van de ons bekende hoofdbrekers oplost.
Adse Beekman
Adse Beekman
Google Review
Lees verder
Ja, ik ben nergens zo’n fijn programma tegengekomen. Wat het mij brengt, boven al rust, geen vergeten klanten of werkzaamheden, een week of maandplanning is in no-time gemaakt, een overzichtelijke agenda die gemakkelijk te wijzigen is als nodig, geen administratie meer thuis als je bij een klant wegloopt is met 2 klikken de factuur verstuurd.
Schoonmans
Schoonmans
Google Review
Lees verder
Wij werken met de glazenwasserapp, het is een goed softwaresysteem voor glazenwassers. Dit softwareprogramma ontzorgd waardoor ik in de avond met één klik planning en debiteurenadministratie heb afgewerkt. Had ik veel eerder moeten doen
Joeri Kroon
Joeri Kroon
Google Review
Lees verder
Wij werken nu een aantal maanden met de GlazenwasserApp. We zijn er superblij mee en dit scheelt echt heel veel uur administratie elke week. Ook voor het personeel werkt de planning supergoed. Perfecte planningssoftware voor glazenwassers.
Jouw Glazenwasser
Jouw Glazenwasser
Google Review
Lees verder
Een perfect programma en wat nog niet perfect zou kunnen zijn wordt het direct opgepakt en aangepast. Ik raad het elk bedrijf die met een groot klantenbestand zit aan om deze app en administratie program te gebruiken. Menig één heeft dit dan ook opgepakt en is het gaan gebruiken.
Ap van der Louw
Ap van der Louw
Google Review
Lees verder
Dit is echt een top programma/app ik kan nog herinneren dat ik stapels pieren in me bus had met adressen die werden nat de helft kon je niet meer lezen. Klanten invoeren is niet veel werk en mocht er iets niet lukken, kan je altijd bellen of video bellen en dan word het uitgelegd, met andere woorden echt een super app zeker aan te raden
Moos van der Louw
Moos van der Louw
Google Review
Lees verder
Top app! Ik Kan niet wachten op de beta versie
Previous
Volgende