085 - 760 04 49 info@glazenwasserapp.nl

Ons verhaal

Klanten / Planning / Facturatie

De GlazenwasserApp is ontwikkeld in samenwerking met een glazenwasser die op zoek was naar een eenvoudig, overzichtelijk en digitaal administratie systeem. Klantenbestand, planning, agenda en facturatie moesten in één dak komen. Daarnaast de wens dat het zowel op computer als telefoon te gebruiken is. Na meer dan een jaar ontwikkelen is hier een app uitgekomen waar we tros op zijn. Er werken nu meerdere glazenwassers naar volle tevredenheid met dit systeem.

Aanpak/stappenplan

Wanneer je geïnteresseerd bent om gebruik te gaan maken van de GlazenwasserApp dan laten we je graag eerst het hele programma zien zodat je weet hoe het werkt. Ook willen we graag weten hoe jouw administratie er op dit moment uit ziet, hoe je werkt en wat je belangrijk vind. Op basis daarvan maken we een plan waarop jij zo gemakkelijk mogelijk over kunt gaan op de nieuwe manier van werken.

  1. Wij presenteren jouw de GlazenwasserApp. Bij jouw thuis, op de zaak of via Skype/internet.
  2. Jij laat ons weten hoe jouw administratie op dit moment wordt gedaan. Wij maken een plan hoe we je kunnen helpen om aan de slag te gaan met de App.
  3. Samen voeren we het plan uit en jij kunt blijven werken.

Waar moet ik aan denken bij zo een plan? Het invoeren van je bestaande klanten in het de App. De manier van werken met de App. Misschien heb je nog niet alle e-mailadressen van je klanten? Dit is niet noodzakelijk, maar wel een plus punt. Wij helpen je om de adressen te verkrijgen van jouw klanten en voegen deze toe aan het klantenbestand.

Referentie

Zeger: Sinds ik met de app werk is mijn werk een stuk overzichtelijker en efficienter  geworden. Ik weet nu precies wat er van me verwacht wordt en kan me gewoon bezig houden met ramen wassen. Eerder werkte ik altijd met losse briefjes, halverwege de dag was ik dan het overzicht kwijt, nu weet ik altijd wat er nog moet gebeuren.

Rik: Het werken met de App heeft echt mega veel voordelen. Plannen gaat super makkelijk omdat het klantenbestand en al het in te plannen werk in hetzelfde programma zit als de agenda. Ook de facturatie verloopt nu soepel. Binnen één dag gaan alle facturen de deur uit. Klanten betalen sneller en de betalingen zijn nu ook gemakkelijk bij te houden.

De GlazenwasserApp, de meest overzichtelijke en gemakkelijke manier voor je klanten, planning en facturatie!

Telefoon_website_long