fbpx

Mijn eigen Glazenwassersbedrijf, wat verdien ik ermee?

Wat een glazenwasser kan verdienen is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoe groot is jouw bedrijf, waar ben je gevestigd, hoeveel concurrentie heb je en welke tarieven reken je voor jouw diensten. Als Glazenwassers een groot klantenbestand kunnen opbouwen verdienen ze over het algemeen een aardig inkomen.

Inzet, toewijding en hard werken zijn belangrijken factoren om een goedlopend glazenwasserbedrijf op te zetten. Bij het proces van het opzetten van het glazenwasserbedrijf komen veel kosten kijken. (Investeringen in apparatuur, verzekeringen en marketing.) Het stellen van financiële doelen en het maken van een business plan is aan te raden voordat je begint met je eigen glazenwassersbedrijf!

Gemiddeld vraagt een Glazenwasser tussen de 35 en 55 euro, Prijs/Kwaliteit is erg belangrijk. Dus als jij zeker bent van je dienst en kwaliteit die je levert kan je gerust je prijs verhogen per uur.

Wat is het salaris van een Glazenwasser in loondienst?

Ervaring, type regio en werkgever zijn belangrijke factoren die te maken hebben bij het bepalen van het salaris van een glazenwasser. In Nederland verdient een fulltime beginnende glazenwasser tussen de €1500 en €2000 bruto per maand. Wanneer de glazenwassers veel ervaring heeft kan dit full time salaris oplopen tot €2500 per maand. Vergeet niet dat de bovenstaande salarissen indicaties zijn, het salaris kan verschillen afhankelijk van de specifieke omstandigheden.