fbpx

Heb jij een Glazenwasserij of schoonmaakbedrijf?

Planning, CRM, Facturatie & Administratie Software voor Glazenwassers

Probeer meteen 30 dagen gratis!

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

DE PERFECTE OPLOSSING

Waarom de GlazenwasserApp?

Overzicht

CRM SYSTEEM

Tijdwinst

PLANNING

Communicatie

MAILINGSYSTEEM

Facturatie

BETALINGEN

REVIEWS

Wat onze gebruikers zeggen over de GlazenwasserApp

J Dekker
J Dekker
Google Review
Lees verder
Een geweldig systeem op telefoon en laptop. Een applicatie waar elke glazenwasser goed mee kan werken en veel van de ons bekende hoofdbrekers oplost.
Adse Beekman
Adse Beekman
Google Review
Lees verder
Ja, ik ben nergens zo’n fijn programma tegengekomen. Wat het mij brengt, boven al rust, geen vergeten klanten of werkzaamheden, een week of maandplanning is in no-time gemaakt, een overzichtelijke agenda die gemakkelijk te wijzigen is als nodig, geen administratie meer thuis als je bij een klant wegloopt is met 2 klikken de factuur verstuurd.
Schoonmans
Schoonmans
Google Review
Lees verder
Wij werken met de glazenwasserapp, het is een goed softwaresysteem voor glazenwassers. Dit softwareprogramma ontzorgd waardoor ik in de avond met één klik planning en debiteurenadministratie heb afgewerkt. Had ik veel eerder moeten doen
Joeri Kroon
Joeri Kroon
Google Review
Lees verder
Wij werken nu een aantal maanden met de Glazenwasserapp. We zijn er super blij mee en dit scheelt echt heel veel uur administratie elke week. Ook voor het personeel werkt de planning super goed.
Jouw Glazenwasser
Jouw Glazenwasser
Google Review
Lees verder
Een perfect programma en wat nog niet perfect zou kunnen zijn wordt het direct opgepakt en aangepast. Ik raad het elk bedrijf die met een groot klantenbestand zit aan om deze app en administratie program te gebruiken. Menig één heeft dit dan ook opgepakt en is het gaan gebruiken.
Ap van der Louw
Ap van der Louw
Google Review
Lees verder
Dit is echt een top programma/app ik kan nog herinneren dat ik stapels pieren in me bus had met adressen die werden nat de helft kon je niet meer lezen. Klanten invoeren is niet veel werk en mocht er iets niet lukken, kan je altijd bellen of video bellen en dan word het uitgelegd, met andere woorden echt een super app zeker aan te raden
Moos van der Louw
Moos van der Louw
Google Review
Lees verder
Top app! Ik Kan niet wachten op de beta versie
Vorige
Volgende