fbpx

De iDeal betaalkoppeling van Pay (NL/BE)

Vanaf nu kun je in de GlazenwasserApp ook gebruik maken van de betaalmethode van Pay. Dit is handig voor zowel Nederland (iDeal) als België (Bancontact). Ontdek de voordelen van Pay voor jouw schoonmaak of glazenwassersbedrijf!

Met de betaalkoppeling van Pay kun je jouw klanten heel gemakkelijk laten betalen. De klant krijgt vanuit de GlazenwasserApp een factuur voor de uitgevoerde werkzaamheden. Bij deze factuur zal een iDeal betaallinkje meegestuurd worden. De klant kan deze openen op zijn/haar telefoon, tablet of computer en middels de link de factuur gemakkelijk betalen met internetbankieren of  met de bank-app. Het bedrag en de factuurnummer zijn dan al automatisch ingevuld. Wanneer deze is betaald wordt deze betaling ook direct in de GlazenwasserApp verwerkt en zorgt het systeem ervoor dat deze factuur op betaald komt te staan. Je hebt hier dus bijna geen omkijken naar. Bespaar veel tijd met het controleren van betalingen en maak het voor jouw klanten gemakkelijk door gebruik te maken van deze koppeling.

IDeal betaallink van Pay

Snel en makkelijk betalen met iDeal

De klant krijgt via de mail een bericht op zijn telefoon of computer met daarin de factuur voor de uitgevoerde werkzaamheden. Met de knop kan de klant eenvoudig betalen. Vervolgens zal de betaling direct verwerkt worden in de GlazenwasserApp, waardoor jij veel tijd bespaart met het sturen van betaalverzoekjes en met het koppelen van betalingen.

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over onze software of onze prijzen en wanneer je graag meer informatie wilt ontvangen, kun je gerust contact met ons opnemen.

Wij helpen jou graag verder!

GlazenwasserApp - Planningssoftware voor Glazenwassers

AANPAK & STAPPENPLAN

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je geïnteresseerd bent om gebruik te gaan maken van de GlazenwasserApp dan laten we je graag eerst het hele programma zien zodat je weet hoe het werkt. Ook willen we graag weten hoe jouw administratie er op dit moment uit ziet, hoe je werkt en wat je belangrijk vind. Op basis daarvan maken we een plan waarop jij zo gemakkelijk mogelijk over kunt gaan op de nieuwe manier van werken.