Op zoek naar een CRM- Systeem voor jouw Glazenwassersbedrijf?

CRM systeem voor glazenwassers

De GlazenwasserApp is een softwareprogramma speciaal ontwikkeld voor glazenwassers. Het bevat een uitgebreid CRM systeem waarin je alle informatie en klantgegevens overzichtelijk kunt opslaan. Door de planning, facturatie en communicatie te automatiseren bespaar jij zeeën van tijd waarin jij dus meer ramen kunt wassen. Daarnaast kunnen jouw klanten altijd een bericht ontvangen en snel betalen middels de betaalknop in hun factuur. 

Benieuwd wat GlazenwasserApp jouw glazenwassersbedrijf te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op dan kunnen wij het jou uitleggen.

Je bedrijf in je broekzak!

Klanten

Beheer al je klanten en koppel gemakkelijk de werkzaamheden. Dit kan vanaf je telefoon, tablet of de computer.

Planning

Plannen gaat bijna automatisch. De klussen staan op logische volgorde en zijn met één druk op de knop toegevoegd aan de agenda.

Agenda

Een agenda voor jou en eventuele medewerkers waarbij een klus afgerond kan worden door middel van één druk op de knop.

Factuur

Organiseer de grote hoeveelheden aan facturen en verstuur ze via e-mail of post. Heeft een klant niet betaald? Stuur een herinnering.

Bank

Houd exact bij wie betaald heeft en wie nog niet. Op deze manier zit u boven op uw betalingen en kunt gemakkelijk een herinnering sturen.

Dashboard

Weten wat jij hebt omgezet per dag / maand / kwartaal / medewerker? Dit is nu in 1 oogopslag in te zien via het dashboard.

GlazenwasserApp - "Door glazenwassers voor glazenwassers"

De GlazenwasserApp is ontwikkeld in samenwerking met een glazenwasser die op zoek was naar een eenvoudig, overzichtelijk en digitaal administratie systeem. Klantenbestand, planning, agenda en facturatie moesten in één dak komen. Daarnaast de wens dat het zowel op computer als telefoon te gebruiken is. Na meer dan een jaar ontwikkelen is hier een app uitgekomen waar we trots op zijn. Er werken nu meerdere glazenwassers naar volle tevredenheid met dit systeem. Deze software is speciaal ontwikkeld voor de glasbewassing en schoonmaakbranche.

Goed idee!

GlazenwasserApp is dé oplossing voor een middelgroot schoonmaakbedrijf.

Klanten | Planning | Facturatie Allemaal onder één dak.